Webshop » Verzorging & Wellness » Aromatherapie » Adem van de Bomen, bio (voor verdamper) - Inhoud : 30 ml

Adem van de Bomen, bio (voor verdamper) - Inhoud : 30 ml

DARB30 Adem van de Bomen, bio (voor verdamper) - Inhoud : 30 ml
DARB30 Adem van de Bomen, bio (voor verdamper) - Inhoud : 30 ml


Twitter
E-mail
Facebook
LinkedIn

De vanzelfsprekendheid van de adem, de herontdekking van het plezier om te ademen, een samenstelling om de sombere dagen ongehinderd door te komen, tijdens elk seizoen de muffe lucht zuiveren.

De gemene deler: aromatische bomen

Eigenschappen*
- Verfrist de lucht en maakt ze heerlijk fruitig
- Goed voor de ademhaling
- Geeft energie
- Versterkt de weerstand


Adem van de Bomen is voornamelijk ontworpen voor alle technieken van verdampingen. Pompelmoes en limoen bieden kracht om te revitaliseren en de binnenlucht te verfrissen, maar ook hun unieke talent om elk moment van ons leven heerlijke "fruitig" te maken. Eucalyptus Radiata verzoent ons met onze adem. Ravintsara stimuleert de weerstand maar ook onze energie, vitaal wanneer er weinig zonneschijn is. De grove den, de zwarte spar en de Atlasceder geven hun balsemachtig effect aan ons ademhalingsstelsel, maar zorgen ook voor inwendige sterkte en emotionele harmonie. Een lichte hint van kaneel en kruidnagel zorgt voor kracht en uitstraling.

Essences van Citrus paradisii* en Citrus aurantifolia*, schil - etherische oliën van Eucalyptus radiata*, Cinnamomum camphora cineoliferum (ravintsara)*, Pinus sylvestris*, Picea mariana*, Cedrus atlantica*, Eugenia caryophyllus*, Cinnamomum zeylanicum * 
*Biologische landbouw - gecontroleerd door Certisys-be.


€ 13,80 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal