Webshop » Zaden groenten » Pepers » Peper Carolina Reaper Chocolate 10 zaden TessGruun

Peper Carolina Reaper Chocolate 10 zaden TessGruun

ZPPTPCRCH Peper Carolina Reaper Chocolate  10 zaden TessGruun



Twitter
E-mail
Facebook
LinkedIn

De Carolina Reaper of HP22B peper is de huidige wereldrecordhouder, de allerheetste peper ter wereld! Met een gemiddelde scoville van meer dan 1.500.000 en pieken tot meer dan 2.200.000 pak je dit vervaarlijk kereltje best met de nodige omzichtigheid aan, gebruik altijd handschoenen , een verwittigd man of vrouw is er immers 2 waard. Maar deze chocoladekleurige Carolina Reaper Chocolate zou hem wel eens van de troon kunnen stoten. De Carolina Reaper Chocolate is natuurlijke spontane variante nakomeling van de Carolina Reaper en wacht nog op een formele Scoville hitte test maar hij heeft dezelfde intense hitte  helderrode vruchten eindigen op een puntige staart en hebben een fruitig en gerookt aroma. De Carolina Reaper behoort tot de Capsicum Chinense en zaai je best bij een constante temperatuur van +- 30°C en dan vertroetelen maar. De Carolina Reaper of HP22B peper werd eerst gekweekt door Ed Currie in South Carolina, USA  hij kruiste daarvoor een Pakistani Naga met een Red Habanero soort. 

Onze zaden zijn verse zaden van de laatste oogst en rechtstreeks afkomstig van de producent die ze geisoleerd kweekt voor zaadechtheid.

 These are genuine Carolina Reaper Seeds produced in isolated conditions and  supplied directly from the commercial producer and fresh from the latest harvest.

€ 4,95 € 2,95

Beschikbaar