Citroen, bio (essence) - Inhoud:10ml

HECILI10 Citroen, bio (essence) - Inhoud:10ml
HECILI10 Citroen, bio (essence) - Inhoud:10ml


Twitter
E-mail
Facebook
LinkedIn

Citrus limonum, Wijnruitfamilie (Rutaceae)
Oorsprong: Italië of Argentinië naargelang de beschikbaarheid

Eigenschappen*
- Versterkt de natuurlijke weerstand
- Draineert zacht de lever
- Zorgt voor een vlotte bloedsomloop
- Desinfecteert ruimtes via verdamping
- Helpt tegen emotionele wanorde en mentale vermoeidheid

Voorstelling
Het gaat hier wel degelijk over een essence en niet over een etherische olie. De zeer eenvoudige extractietechniek (men perst de zeste) laat het karakter van de originele essence die in de cellen van het gewas zit onveranderd. Ze is samengesteld uit monoterpenen (voor het merendeel limonen) en een laag percentage aan aldehyden, sesquiterpenen, coumarines, .. En niet te vergeten ook nog flavonoïden, waarover geen enkele twijfel meer bestaat betreffende het nut voor de bloedcirculatie.

Eigenschappen* 
De essence van citroen stimuleert de natuurlijke weerstand. Ze draineert zacht de lever, laat het bloed vlot doorstromen en stimuleert de aders. Het is relevant de eigenschappen van de essence van citroen te combineren met haar culinaire aromatische kwaliteiten. Als vloeistof voor verdamping is de essence van citroen heel doeltreffend om privé en openbare (crèches, ziekenhuizen, ..) ruimtes te desinfecteren.

* De voorafgaande samenvatting is louter informatief: het vormt een synthese van eigenschappen die zijn omschreven in de erkende aromatherapeutische werken en/of die conform zijn met de eeuwenoude en populaire tradities. Het is in geen enkel geval medische informatie noch een indicatielijst.

Psycho-emotioneel vlak
De essence van citroen verspreidt frisse, lichte en scherpe aroma's. Ze activeert op mentaal vlak, stimuleert de geest en werkt de mentale vermoeidheid en de emotionele wanorde tegen. Deze essence helpt u ook om herinneringen en moeilijkheden uit het verleden los te laten.

Ons advies 
Een klassieker voor uw aromatheek: polyvalent en geparfumeerd met één van de meest aangename geuren die er bestaan. Alle essences van de wijnruitfamilie (citrusvruchten) kunnen alleen maar biologisch zijn: de pesticiden, net als de essence zelf, concentreren zich vooral in de zeste.


Essence verkregen door het uitpersen van zeste van het fruit 
Product afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door Certisys-BE1


€ 3,95 inclusief BTW

Uitverkocht