Oranjebloesem Roll-On, bio - Inhoud:10ml

OPCIAUB10 Oranjebloesem Roll-On, bio - Inhoud:10ml
OPCIAUB10 Oranjebloesem Roll-On, bio - Inhoud:10ml


Twitter
E-mail
Facebook
LinkedIn


De bloem van bittere sinaasappel - synoniem: neroli bigarade
Citrus aurantium var. Amara, Wijnruitfamilie (Rutaceae)

Verdunning (3%) in vierge bio jojoba-olie van eerste koude persing 
Gepresenteerd in roll-on flesje van 10 ml voor cutaan gebruik (uitwendig/op de huid).

Eigenschappen
- Versterkt het zelfvertrouwen
- Beurt op
- Maakt u vrij van rancunes en misnoegdheid

De voorafgaande samenvatting is louter informatief: het vormt een synthese van eigenschappen die zijn omschreven in de erkende aromatherapeutische werken en/of die conform zijn met de eeuwenoude en populaire tradities. Het is in geen enkel geval medische informatie noch een indicatielijst. 

Algemeen 
Zoals vaak wanneer het om bloemen gaat, is de opbrengst bij destilatie van de bloemen van de bittersinaasappel gering. Neroli bigarade blijft met haar grote finesse blijft een zeer dierbare "topper" binnen de aromatherapie. Deze etherische olie komt uit Marokko, waar men eveneens het hydrolaat commercialiseert. De etherische oliën geëxtraheerd uit bloemen beschikken over een zeer complexe biochemie. Ook neroli ontsnapt niet aan deze regel: monoterpenolen (waaronder de linalool) domineren, maar ook alle andere families zijn aanwezig in een niet te verwaarlozen hoeveelheid.

Psycho-emotioneel vlak
De bloemachtige toets bij uitstek. De werking als antidepressivum kan verklaard worden door een analyse van het karakter van neroli: expressief, open naar de wereld en in staat om het mooie en het goede in elke ontmoeting in te zien en te waarderen. Neroli leert ons om onze donkere kanten niet te negeren of te vergeten, maar ze te integreren of ze te overstijgen. De etherische olie van neroli bigarade staat toe een open houding aan te nemen tegenover anderen waarbij negatieve herinneringen, uit de jeugd of zelfs op volwassen leeftijd, steeds weer worden opgehaald. Ongetwijfeld ook neurotonisch: ze ons helpt de wrok en het leed van het verleden te plaatsen en te relativeren.

Gebruik
Ga met de roll-on over de binnenkant van uw polsen, wrijf uw polsen over elkaar, breng ze naar uw neus toe en adem het vrijgekomen aroma verschillende keren diep in. Daarna kunt u het aanbrengen op andere plaatsen: de elleboogholten, plexus solaris, hals en nek, voetzolen, ...


Etherische olie verkregen door distillatie van de bloem 
Product afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd BE-Bio-01


€ 7,70 inclusief BTW

Uitverkocht