Webshop » Verzorging & Wellness » Overzeese zoetheid, bio (voor verdamper) - Inhoud: 30ml

Overzeese zoetheid, bio (voor verdamper) - Inhoud: 30ml

DDOB30 Overzeese zoetheid, bio (voor verdamper) - Inhoud: 30ml
DDOB30 Overzeese zoetheid, bio (voor verdamper) - Inhoud: 30ml


Twitter
E-mail
Facebook
LinkedIn

Met essence van zoete sinaasappel en etherische oliën van Javaanse citronella, nootmuskaat, kruidnagel, ylang-ylang en kaneelschors. Alle etherische oliën zijn afkomstig van de biologische landbouw, gecontroleerd door Certisys-be.

Deze mix voor verdampers, die al enkele jaren gesmaakt wordt, werd geherformuleerd op basis van etherische bio oliën. Deze weelderige synergie is geen slaapmiddel, maar beschermt tegen stress en laat u elk moment intens beleven. De fruitige basis geeft een gevoel van levensvreugde en emotioneel evenwicht. De bloemen- en kruidige toetsen vullen elkaar aan en brengen - met mate - enthousiasme en sensualiteit met zich mee. 

U beslist zelf waar en wanneer u deze Overzeese Zoetheid gebruikt: een feest, diner, om een gunstige sfeer in uw professionele omgeving of in uw winkel te creëren, voor intimiteit, … 
Overzeese zoetheid helpt u zich te concentreren op het moment, wat nuttig is in vele verschillende omstandigheden.

Ons advies
Dit middel is eveneens een antidepressivum voor zij die te veel aan het verleden denken of die te veel speculeren over de toekomst. Nogmaals, het is perfect om de tijd even te laten stoppen.


€ 13,80 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal