Webshop » Verzorging & Wellness » Solubol, plantaardige emulgator - Inhoud: 100ml

Solubol, plantaardige emulgator - Inhoud: 100ml

SOLUBOL100 Solubol, plantaardige emulgator - Inhoud: 100ml


Twitter
E-mail
Facebook
LinkedIn

Solubol is een plantaardige emulgator, zonder alcohol, die toestaat etherische oliën in water te emulgeren, zowel voor oraal gebruik als voor in een bereiding voor het bad. Solubol bevat geen enkel bewaarmiddel behalve antioxidanten. Solubol is zo goed als reukloos.


Algemene gebruiksaanwijzingen 
Combineer een bepaalde hoeveelheid etherische olie met 4 maal dezelfde hoeveelheid Solubol.

Voor inwendig gebruik: 2 druppels etherische olie en 8 druppels Solubol. Wanneer deze twee bestanddelen gemengd zijn, aanlengen met minstens 30ml water (en meer indien gewenst). 

Procedure voor regelmatig gebruik: in een leeg flesje van 10ml mengt u 2 ml etherische olie met 8ml Solubol. Goed mengen en schudden voor gebruik. Doe 10 druppels van deze mengeling in een glas water, in een kruidenthee, in een soep... 10 druppels van de mengeling komt ongeveer overeen met 2 druppels zuivere etherische olie.

De bereide oplossing kan soms een beetje dik zijn voor bepaalde druppeltellers, ziehier een variant ervan: in een leeg flesje van 30ml mengt u 2ml etherische olie, 8ml Solubol en 10ml water of hydrolaat. Schudden voor gebruik. Het equivalent van 2 druppels zuivere etherische olie komt overeen met 20 druppels van het mengsel.

Voor een bad: 10 druppels etherische olie en 40 druppels Solubol mengen en toevoegen aan het badwater.


Samenstelling: Glycerin, Cocos nucifera, Lecithin, Maltodextrin, Acacia, Tocopherol, Ascorbic acid, Rosmarinus officinalis


€ 13,30 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal